Pražení
Pražení kávy na dřevě uvolňuje bohaté a jemné tóny, které obohacují celkový chuťový profil zrn a vytváří autentický aromatický zážitek. Na rozdíl od pražení na plynu, které může produkovat méně komplexní chutě a nerovnoměrné teplo, proces pražení kávy na dřevě zajišťuje rovnoměrnější opékání a hlubší, tradičnější aroma, které potěší pravé milovníky kávy.
Pečlivý výběr a dovoz kávových zrn
Naše vášeň pro prvotřídní kávu, kdy s láskou vybíráme a dovážíme jen ta nejkvalitnější zrna z různých koutů světa. Každý krok tohoto procesu zajišťuje, že naše káva přináší jedinečný chuťový zážitek.
Mistr v pražení naslouchá Vaší kávě
Mistr v pražení Martin, který pomocí fonendoskopu pečlivě poslouchá praskání kávových zrn během pražení. Tento precizní a skoro lékařský přístup umožňuje dokonale ovládnout každý odstín chuti a vůně.
S láskou upraženou kávu chladíme a zbavujeme nežádoucích nečistot
Vypražená horká káva se s elegancí vysypává a začíná se pomalu chladit, připravujíc se na váš dokonalý šálek. Tento proces symbolizuje spojení tepla a vášně, kterou vkládáme do každé porce.
Mistr Martin - jeho cit, chuť a čich, to jsou jeho pracovní nástroje
Martin s hlubokým zaměřením hodnotí nedávno vypraženou kávu a senzoricky posuzuje její kvalitu. Jeho odborné znalosti a cit pro detaily zaručují, že každé zrnko dosáhne nejvyšší možné dokonalosti.