Kefi - 10 tobolek

Skladem
247 Kč
Kategorie: Renofermenta

Tohle je KEFI! 

Kefírová kultura KEFI vám umožní vyrobit si domácí kefír s dokonalou konzistencí a chuťovým profilem. S balením obsahujícím 10 tobolek můžete připravit až 200 litrů domácího kefiru! Výhody: Autenticita a chuť, ekonomická efektivitasnadná přípravaZdraví a vitalita: Kefír je známý pro své probiotické vlastnosti.

Kefi - 10 tobolek
Kefi - 10 tobolek

Proč volit KEFI?

  • Prospěšná - Podporujte mikrobiom díky přátelským bakteriím.
  • Ekonomická - 1 balení = 200 L kefíru! Domácí výroba 500 ml kefíru vás vyjde cca na 14,50 Kč!
  • Autentická - krémová textura s plnou chutí.
  • Snadná - příprava snadno a rychle.
  • Personalizace - další ingredience podle vaší fantazie
  • Šetrná k přírodě - nevytváříte odpad jako při nákupu klasického kefíru /plast a hliník/
  • Bez konzervantů, přidaného cukru, želírovacích látek, bez GMO.

Dokonalý domácí kefír snadno a rychle

Návod na přípravu:

Zahřejte plnotučné mléko (1-2 litry) na teplotu cca 45-48ºC a udržujte na této teplotě min.15 minut. Vysypejte celý obsah startovací kultury z 1 tobolky a dobře promíchejte, aby se rozpustila. Ideálně tyčovým mixérem. Nádobu s naočkovaným mlékem vložte do jogurtovače na 24 hodin. Poté nádobu opatrně vyjměte z jogurtovače, použijte opět tyčový mixér pro hladkou konzistenci a vložte do lednice. Po ochlazení na 10ºC je produkt připraven ke spotřebě. Kvalita hotového výrobku závisí na kvalitě použitého mléka. Pokud nejste s výsledkem spokojeni, použijte jiné mléko. Z hotového kefíru oddělte část, kterou použijete na další zaočkování. /2 lžíce/.

Složení: 1 kapsle obsahuje 0,24 g lyofilizované mikroorganismy. Druhy: Lactococcus lactis sp. Lactis, Lactococcus lactis sp. lactis biovar. Diacetylactis, Lactococcus lactis sp. Cremoris, Leuconostoc mesenteroides sp. Cremoris, Lactobacillus kefyr, Candida kefyr, Saccharomyces unisporu.

Uchovávejte kultury v lednici = minimální trvanlivost 2 roky, při teplotě do 20 °C = minimální trvanlivost 1 rok.

KEFI

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: